De Dames: kwaliteitsvol aso-onderwijs in het centrum van Antwerpen

Instituut de Dames van het christelijk onderwijs, of kortweg De Dames, is een naam als een klok in Antwerpen. Deze prestigieuze aso-school kan bogen op meer dan 175 jaar ervaring en biedt een ruim aanbod aan studierichtingen, zoals klassieke talen, wetenschappen, wiskunde, economie, moderne talen en humane wetenschappen. De Dames werkt samen met de basisschool De Dames en heeft via het schoolbestuur IgnAS eveneens een nauw samenwerkingsverband met het jezuïetencollege OLVC aan de Frankijklei.

 

De hedendaagse, dynamische humaniora verwelkomt meisjes én jongens in het hartje van Antwerpen. Meer dan ooit biedt de school naast een doorgedreven kennis ook een brede en gedegen opvoeding aan op het menselijk vlak. Een gemotiveerd en gepassioneerd lerarenkorps stimuleert de leerlingen om hun talenten te ontplooien en bereidt hen voor op de toekomst die buiten de schoolmuren op hen wacht.

 

Wenst u graag meer informatie over onze opleidingen in het secundair onderwijs of wenst u uw kind in te schrijven? Neem dan zeker contact met ons op via mail of telefoon. U kunt ook onze website bezoeken voor meer informatie en foto’s.

 Bereken route